Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako vyzerá najmladší syn Michaela Jacksona? Z tej podoby MRAZÍ!
Zdielať na

Ako vyzerá najmladší syn Michaela Jacksona? Z tej podoby MRAZÍ!

Prince Michael Jackson II. alias Blanket je dnes štrnásťročný chlapec a na otca sa podobá zo všetkých jeho detí asi najviac. Respektíve je to presná kópia zosnulého speváka Michaela Jacksona. Niet divu, že sa na verejnosti príliš neukazuje.

Blanket je zaručene synom svojho otca. Podľa všetkého vyrastá u svojich prarodičov na ranči Neverland, kde vyrastali aj jeho starší súrodenci.

Vyzerá to tak, že sa na verejnosti príliš neukazuje. Akonáhle sa niekde objaví, všetko sa obráti naruby. Dôvod? Blanket je totižto vernou kópiou svojho zosnulého otca. 

Ide o najmladšie dieťa z troch, ktoré Michael Jackson vychovával sám. Naviac sa "preslávil" v čase, keď ho jeho otec ako batoľa takmer vyhodil z hotelového balkóna. Michael chcel svojho potomka ukázať fanúšikom, ale situácia sa mu v tom čase vymkla spod kontroly. Našťastie sa však nič vážne nestalo.

Blanket, podobne ako jeho súrodenci, spomína na otca len v dobrom. Bol vraj najlepší a mal s ním krásny vzťah. Spevákova dcéra Paris je dokonca presvedčená, že smrť jej otca bola plánovaná samovražda.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie