Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pharrell Williams je trojnásobne HAPPY!
Zdielať na

Pharrell Williams je trojnásobne HAPPY!

I´m so Happy! Happy! Happy! Kto by nepoznal najväčší hit Pharrela Williamsa (43)? A verte či nie, spevák prežíva štastie natrikrát. Jeho manželka Helen Lasichanh (36) mu porodila trojičky.

"Rodina je zdravá a šťastná," informoval pár prostredníctvom spevákovho agenta. Nič viac však známe nie je. Pohlavie ani mená detí zatiaľ rodina tají, pričom pôrod prebehol už začiatkom roka 2017.

Mená neznáme

Druhé tehotenstvo svojej manželky potvrdil spevák vlani v septembri, keď sa Helen ukázala s tehotenským bruškom na párty v Los Angeles. Umelcovi sa mali narodiť dvaja chlapci a jedno dievčatko. Správu potvrdil nevlastný bral Pharrella Daniel s tým, že členovia rodiny museli sľúbiť, že mená bábätiek neprezradia.

Manželia sú spolu od októbra 2013, majú osemročného syna Rocketa (v preklade raketa, pozn.red.). O súrodenca pre prvorodeného sa snažili tak dlho, až je ich naraz v domácnosti šesť!

"Ako indiáni dávali mená podľa sily alebo živlov či zvierat, my sme sa rozhodli syna pomenovať podľa stroja, ktorý dokáže vzlietnuť a pristáť," prezradil pred časom Williams v show Oprah Winfrey.

Súvisiace články

Najčítanejšie