Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
George Michael sa niekoľkokrát pokúšal rozísť s milencom. Neúspešne
Zdielať na
Hudba

George Michael sa niekoľkokrát pokúšal rozísť s milencom. Neúspešne

Spevák George Michael, ktorý tento svet nečakane opustil vo veku 53 rokov počas Vianoc, sa podľa najnovších správ niekoľkokrát pokúšal o rozchod so svojím priateľom, kaderníkom Fadim Fawazom.

Podľa rodinných príslušníkov Michael nikdy nedokázal povedať nie a práve to bol dôvod, prečo sa nedokázal nadobro rozísť s priateľom. Opakovane svojho milenca zobral na milosť.

"George bol láskavý a veľkorysý človek. Fadimu však niekoľkokrát povedal, že ho už nechce vidieť, ale zakaždým mu to prišlo ľúto a pár sa nikdy oficiálne nerozišiel," píše britský denník Dailymail.

Zmätočné výpovede

Ako väčšina veľkých umelcov, aj spevák patril do katégorie zraniteľný a mimoriadne citlivý. Nikdy netrval na tom, čo povedal. 

Príčinou smrti, ktorý roky bojoval s drogami a depresiami, bola podľa prvotných správ zástava srdca. Postupne sa ale vynorili špekulácie. Výsledky pitvy boli nepresvedčivé a záhada okolo spevákovej smrti zostáva neodhalená. 

Zmätočné boli aj výpovede spomínaného milenca, ktorý tvrdil, že osudný víkend strávil s Michaelom v jeho dome. Pár dní na to ale svoju výpoveď zmenil. Údajne spal v aute, keď spevák zomieral, a preto mu už nijako nedokázal pomôcť. Najavo vyšli aj skutočnosti, že Michael zakázal svojmu priateľovi vstúpiť do jeho domu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie