Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rozvod roka? Kim Kardashian už nemôže svojho muža ani cítiť!
Zdielať na
Hudba

Rozvod roka? Kim Kardashian už nemôže svojho muža ani cítiť!

Výstredný americký pár o sebe dáva opäť vedieť. Manželstvo hviezdy reality show Kim Kardashian a rappera Kanye Westa sa rozpadá a oni na sebe nenechávajú nitku suchú. Vo vzduchu visí rozvod.

V poslednej dobe toho bolo na slávny pár skutočne veľa a zdá sa, že to nezvládajú. Nie je to tak dávno, čo hviezdu reality show, tridsaťšesťročnú Kim napadli v jej parížskom apartmáne, zviazali ju a hodili do vane. Neznámi páchatelia ju okradli aj o šperky za milióny dolárov. 

Jej manžel sa z útoku zosypal, začal mať psychické problémy a postupne na povrch vyplávali aj informácie o finančných starostiach. Za všetko môže podľa jeho slov práve Kim. 

Každý zvlášť

Už počas leta musel byť známy rapper hospitalizovaný. V tom čase mu bola Kim oporou. Zdroje však už vtedy špekulovali, že manželstvo má trhliny a skončí rozvodom.
Kanye mal byť podľa zdrojov náladový a despotický, chcel rozhodovať o tom, čo si Kim oblečie. "Neustále sa hádajú, Kim je na dne a už to ďalej nemieni znášať," uviedol zdroj. 

​Kardashian s manželom už údajne nezdieľa ani spoločnú spálňu. Tvrdí, že West je až príliš náruživý a začína jej to prekážať. Horšie to podľa zahraničných bulvárnych médií medzi nimi nikdy nebolo. 

Zobrali sa v roku 2014, majú spolu dve deti, trojročnú North a ročného Sainta. Kim už mala kontaktovať svojich právnikov ohľadom rozvodu a starostlivosti o deti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie