Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kim Kardashian ukradli šperky za milióny, mierili na ňu zbraňami
Zdielať na

Kim Kardashian ukradli šperky za milióny, mierili na ňu zbraňami

PARÍŽ / Americká celebrita Kim Kardashian v nedeľu v Paríži prišla o šperky za niekoľko miliónov dolárov. Zlodeji mali na sebe falošné policajné uniformy. Jej hovorkyňa uviedla, že je v šoku, ale fyzicky v poriadku. Jej manžel, spevák Kanye West, náhle prerušil svoj koncert v New Yorku z vážnych rodinných dôvodov.

Kardashian navštívila Paríž v rámci týždňa módy. Dvaja ozbrojení a maskovaní muži sa vlámali do jej bytu a mierili na ňu. Podľa polície jej ale neublížili, iba ju okradli.

Nemenovaný policajt neskôr prezradil, že zlodeji ukradli svojskej Američanke šperky za niekoľko miliónov dolárov. Prepadli ju skoro ráno.

Podľa zahraničných spravodajských agentúr neboli v čase prepadnutia v miestnosti jej deti, trojročná dcéra a desaťmesačný syn.

​Okamžite prerušil koncert

Finálna výška škody zatiaľ zostáva nejasnou. Podľa hovorkyne sa predpadnutie odohralo v hoteli a zlodeji boli dvaja, avšak podľa polície bolo lupičov päť. Zločin sa nemal stať v hoteli, ale v luxusnej rezidentcii v centre francúzskej metropole.

​Manžel celebrity, spevák Kanye West, v tom čase spieval na festivale The Meadows, keď zrazu publiku oznámil, že koncert sa ruší a opustil scénu.

Súvisiace články

Najčítanejšie