Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sexi Dara Rolins si splnila detský sen! Zasadla za katedru
Zdielať na

Sexi Dara Rolins si splnila detský sen! Zasadla za katedru

Mnohí učitelia sa už zaoberali otázkou ako netradične zaujať svojich žiakov a ukazuje sa, že hravá forma vyučovania je na nezaplatenie. V Košiciach pre žiakov pripravili hviezdnu hodinu hudobnej výchovy. Na učiteľku sa zahrala aj populárna speváčka Dara Rolins, ktorej sa splnil detský sen.

Do školy, kde počas vyučovacej hodiny učitelia oddychujú v zborovni a v triedach sú exkluzívni hostia, by chodili radi snáď všetky deti.

"Je to obrovské prekvapenie. K deťom jednoducho namiesto pani učiteľky príde na hodinu niekto," hovorí riaditeľ Základnej školy Jozefa Urbana v Košiciach Robert Schwarcz.

Spevácke hviezdy

A tým niekým boli hviezdy slovenského šoubiznisu! Dara Rolins, Dominika Mirgová, Peťo Cmorík, Lukáš Adamec, ale aj operný spevák Miroslav Dvorský. Ako učitelia si prevzali triedne knihy a išli na vyučovanie. Dare Rolins sa týmto splnil jej veľký detský sen.

"Budem veľmi pohodová a vykľudnená pani učiteľka. Žiadne nervy, žiaden stres," hovorí speváčka.

Netradičná hudobná

Na svojej hodine sa riadila tým, o čom spievala už dosť dávno.

"Sme si dovolili osloviť a pozvať na takú netradičnú hodinu hudobnej výchovy, naozaj kvôli tomu, aby mali deti zážitky, aby tá škola bola spojená s pozitívnymi emóciami," dodáva riaditeľ.

Zabávalo a spievalo sa aj v ďalších triedach. Boli to také malé triedne privátne koncerty. Deťom sa exkluzívni učitelia veľmi pozdávali. Dokonca niektorí žiaci by ich vymenili za svojich pedagógov.

Sexi Dara Rolins si splnila detský sen! Zasadla za katedru, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie