Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dara (42) aj Rytmus (37) pomáhajú deťom
Zdielať na

Dara (42) aj Rytmus (37) pomáhajú deťom

Ona nežná blondína so zlatom v hrdle, on drsný raper. Daru Rolins a Rytmusa nespája len vzájomná láska. Obaja sa venujú aj charite. Nielen v tomto predvianočnom období, ale aj počas celého roka. No a Dara, Rytmus a ďalší pomohli v nedeľu večer v Srdci pre deti.

Dara Rolins a Rytmus nedostávajú od fanúšikov iba listy a správy, v ktorých ich žiadajú o podpiskarty alebo vyjadrujú podporu. Sú medzi nimi aj také, kde ľudia žiadajú o pomoc.

Pomoc rodinám

"Je ich veľa," priznáva Dara. "Tridsať mesačne," dodáva Patrik. Ako správny raper vystupuje Rytmus na verejnosti ako drsňák. Za vulgárnymi gestami a slovami v pesničkách, sa však skrýva srdce.

Rytmus s Darou  podporujú najmä choré deti. "Ja sa starám o dve rodiny, ktorým pomáham už niekoľko rokov. Pošlem im peniaze, pošlem ich na dovolenku, sme spolu v kontakte," opisuje speváčka.

Zachránia celý svet

Často počúvame, aké vysoké honoráre berú známy raper a speváčka za svoje vystúpenia. Namiesto peňazí na účte, im však stačí aj hrejivý pocit pri srdci.

"Ja tie peniaze chcem, ale potom ich dobrovoľne odovzdám, venujem, chcem to vidieť kam putujú," dodáva. So všetkou skromnosťou však Dara s Rytmusiom dodávajú, že nemajú v pláne zachrániť celý svet.

Súvisiace články

Najčítanejšie