Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Priznanie Chrisa Browna! Po útoku na Rihannu chcel spáchať samovraždu
Zdielať na
Hudba

Priznanie Chrisa Browna! Po útoku na Rihannu chcel spáchať samovraždu

Americký r'n'b spevák Chris Brown zvažoval po fyzickom napadnutí expriateľky Rihanny v roku 2009 samovraždu. Prezradil to v traileri dokumentu Welcome to My Life, ktorý sleduje jeho kariéru pred a po spomínanom incidente, pri ktorom na barbadoskú rodáčku zaútočil v aute.

"Z amerického zlatíčka som sa stal nepriateľom číslo jedna," uviedol dodávajúc "cítil som sa ako monštrum. Rozmýšľal som nad samovraždou. Nespal som, sotva som jedol." V snímke, ktorá zatiaľ nemá dátum uvedenia na trh, by sa mali objaviť aj ďalšie osobnosti šoubiznisu, ako napríklad Usher, Jamie Foxx, Jennifer Lopez či Mary J. Blige.

Dvadsaťšesťročný interpret tvoril s Rihannou pár od roku 2008. Po spomínanom napadnutí v roku 2009 sa rozišli a on za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. V roku 2013 spolu znova randili.

Osem albumov

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown, Exclusive, Graffiti, F.A.M.E., Fortune, X, Royalty a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album. K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga).

V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

Pozrite si, ako zareagoval Chris Brown po útoku na speváčku:

Súvisiace články

Najčítanejšie