Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chris Brown je vo väzení! Porušil podmienku
Zdielať na

Chris Brown je vo väzení! Porušil podmienku

Zdroj: SITA

Americký spevák Chris Brown zostane vo väzení ešte aspoň týždeň. Na 9. mája je vytýčené pojednávanie ohľadom porušenia Brownovho podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny.

Stále vo väzení

Amerického speváka Chrisa Browna čaká súd. Naň si však počká vo väzení. Rozhodol o tom sudca najvyššieho losangeleského okresného súdu.

Dôvodom súdu má byť porušenie Brownovho podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky Rihanny ešte v roku 2009. V tom čase tvorila dvojica pár.

Brown je vo väzbe od 14. marca po tom, čo ho druhý raz pre porušenie pravidiel vyhodili z liečebného zariadenia, čím porušil spomínanú podmienku.

Spevákov právnik vyhlásil, že ak sa mu do týždňa nepodarí s prokurátorkou dohodnúť, požiada súd, aby speváka prepustil.

Všetky žiadosti boli zamietnuté

Všetky doterajšie žiadosti o prepustenie, buď na kauciu alebo do domáceho väzenia, však súd doteraz zamietol. Brown okrem toho čelí aj obvineniam z napadnutia istého Isaaca Adamsa Parkera, ku ktorému malo dôjsť vlani v októbri vo Washingtone.

Parker tvrdí, že spevák a jeho bodyguard Christopher Hollosy mu zlomili nos. Brown to popiera, Hollosyho už minulý mesiac uznali vinným z napadnutia. Súd prípad odročil na jún.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie