Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Štáb televízie JOJ sa ako jediný dostal na skúšku Richarda Müllera
Zdielať na

Štáb televízie JOJ sa ako jediný dostal na skúšku Richarda Müllera

Už o pár dní to vypukne. Veľké spomienkové turné na počesť Jara Filipa v podaní Richarda Müllera s kapelou a špeciálnym hosťom, Andrejom Šebanom. Štáb televízie JOJ sa ako jediný dostal na skúšku.

"S Andrejom je to pomerne veľký zážitok," hovorí spevák Richard Müller. "Je to možno aj tým, že pri skúšaní som pomerne dosť vulgárny, takže dosť sa zabavíme," tvrdí gitarista Šeban.

Zábava je však až na druhom mieste. Najdôležitejšie je v tejto chvíli makať. Aktuálne sú vraj pripravení na 50 percent. "Potom aj to pódium niečo spraví s nami a ako hovoria hokejisti, urobíme čo je v našich silách, aby sme to dostali niekam. Ako hovoria budhisti, 80 percent je zázrak, tak keby sme sa dostali na 80 percent, to by bol mega zázrak," vysvetľuje Šeban.

Mega zázrak

"Jedna vec je atmosféra v malej skúšobni, keď nemôžeš roztiahnuť ruky, lebo si rozbiješ hodinky a druhá vec je pódium, ktoré je veľké a ktoré prináša s divákmi nové zážitky," hovorí spevák.

Na mega zázrak sa treba pripraviť, pretože táto partia hudobníkov poctivo skúša už niekoľko týždňov a notoricky známym skladbám dali nový šat. "Andrej sa bude čudovať, ale ja sa veľmi teším z pesničky cez okno, ktorú ja a ani on, sme ju v živote nehrali," tvrdí Müller.

Preskočila iskra

Medzi týmito dvoma hudobnými velikánmi opäť preskočila iskra. "Priznám sa, že bolo štádium, kedy som mal pocit, že sa už my dvaja nikdy nestretneme pri práci," hovorí Richard.

Našťastie sa tak nestalo a teraz sa denno-denne stretávajú v skúšobni. Čo je pre nich vlastne tiež novinka. "Pokiaľ ja si spomínam, naposledy sme naozaj intenzívne skúšali asi v roku 1986," spomína Šeban.

Pozrite si exkluzívne zábery, ktoré nasnímala redaktorka Alexandra Hinková:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie