Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Richard Müller (53) a Andrej Šeban (52) sú opäť spolu
Zdielať na

Richard Müller (53) a Andrej Šeban (52) sú opäť spolu

Po rokoch vzájomnej ignorácie sa predsa k sebe vrátili. Nie je reč o žiadnom celebritnom romániku, ale o vzťahu dvoch velikánov slovenskej hudby.

V jednej miestnosti, mimochodom veľmi malej, sa Richard a Andrej stretli, aby spoločne s kapelou nacvičili program na blížiaci sa spoločný koncert. "Sú to tie zázraky, ktoré sa občas stanú a dejú a ono je otázne, ako to celé dopadne a aký budeme mať názor po tom, až to všetko uskutočníme," povedal Müller.

Vzájomné nezhody

Už sú to roky, no každý fanúšik jedného či druhého si pamätá, že keď títo dvaja spolupracovali, bolo to najlepšie obdobie! Žiaľ, rozdelili ich vzájomné nezhody. "Ja sa odvažujem tvrdiť, aj keď tu stojí, že prišli z jeho strany a mne vždy strašne chýbal," dodáva.

Roky prešli, konflikty zapadli prachom a títo dvaja budú opäť spolu stáť na jednom pódiu. "Ja to vnímam tak, že je to nevyhnutná súčasť, konflikty vznikajú a každý si to vybaví a pohľad sa rokmi mení a nakoniec to ostáva v komediálnej forme," hovorí gitarista Šeban.

Vianočné koncerty

Andrej už tento rok s Richardom na pódiu stál - v lete, ako hosť jeho koncertu. "Potom mi zavolal znovu, či neurobíme vianočné koncerty a že budem hrať aj viacej vecí, tak skúšame," pokračuje Šeban.

"Nikomu inému sa nedá zavolať, je strašne málo ľudí, ktorí sú lepší ako ja," smeje sa Richard. Akoby sa čas vrátil naspäť. Presne takto sa kedysi bavili a z oboch cítiť, že všetko zlé je zabudnuté a odpustené.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie