Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rock vo Vrábloch: Predviedli sa známe i začínajúce hviezdy
Zdielať na

Rock vo Vrábloch: Predviedli sa známe i začínajúce hviezdy

Slnečné počasie a najmä rocková hudba. Taký bol víkend vo Vrábloch. Už devätnástykrát ožilo staré ihrisko podujatím Rock Show Vráble. Na pódiu sa vystriedalo 11 kapiel.

V meste je veľa hudobných skupín, ktoré na festivale nemohli chýbať. Zaujímavé bolo napríklad trio dievčat, ktoré má v skupine len jedného muža.

Účinkujúci prišli z rôznych kútov Slovenska. "Snažíme sa niečo nové priniesť na Slovensko. Je to taký elektronika-rock," priznal spevák Dávid Maniaček.

Pred plným ihriskom vystúpila ale i kapela Vidiek. "Skoro som nevládal, ale dobre to dopadlo," hovorí spevák Janko Kuric.

Hex na záver

Na záver to odpálila kapela Hex. "Na to, že bolo teplo, vydržali až do jednej v noci. Bavili sa, tešili. Dobre bolo," povedal Tibor Szabados zo skupiny Hex.

Rock Show Vráble je festival, ktorý sa koná každoročne v auguste. S myšlienkou prišli niekdajší vrábelskí muzikanti, ktorí si na koncert pozvali tých, čo im kedysi pomohli. Pôvodne išlo o amatérske podujatie, no postupom času sa o podujatie začali zaujímať aj zvučné slovenské kapely.

Doposiaľ vystúpili na pódiu skupiny ako Desmod, Horkýže Slíže, Le Payaco, Polemic či Gladiator.

Rock Show Vráble opäť zaujal. Pozrite sa, kto všetko vystúpil:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie