Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jennifer Lopez čelí žalobe! Jej pozadie je príliš sexi
Zdielať na
Hudba

Jennifer Lopez čelí žalobe! Jej pozadie je príliš sexi

Jennifer Lopez zažalovala istá vzdelávacia organizácia! Dôvodom je rušenie verejného poriadku na koncerte v Maroku. Podľa skupiny poškvrnila speváčka česť a rešpekt žien.

Organizácia zažalovala Jennifer Lopez za rušenie verejného poriadku, a to pre jej koncert z konca mája na marockom festivale Mawazine.

Skupina tiež vyhlásila, že speváčka a herečka svojím vystúpením, ktoré vysielali i v televízii, "poškvrnila česť a rešpekt žien".

Žalobe čelí i organizátor podujatia, počas ktorého sa predstavili tiež Pharrell Williams, Maroon 5 či Usher.

Podľa informácii portálu TMZ vystupovala Jennifer v krajine aj v minulosti, no jej šou nikdy nevysielali v televízii. V prípade uznania viny jej hrozí trest odňatia slobody od jedného mesiaca do dvoch rokov.

SITA

Speváčka i herečka

Jennifer Lopez debutovala v roku 1999 albumom On The 6. Druhá štúdiovka J.Lo obsadila prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200, nasledujúce nahrávky This Is Me... Then a Rebirth sa dostali na druhé miesto. Odvtedy vydala ešte ďalšie štyri štúdiovky - Como Ama Una Mujer, Brave, Love? a A.K.A..

Lopez sa okrem hudby venuje aj herectvu. Účinkovala napríklad vo filmoch Jack, Selena, Anakonda, Zakázané ovocie, Cela, Policajtka, Svadby podľa Mary, Kráska z Manhattanu, Dosť!, Žiť po svojom, Diabolská svokra, Záložný plán, Ako porodiť a nezblázniť sa, Parker či Chlapec odvedľa.

Jennifer Lopez sa ukázala v bikinách, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie