Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žbirka otvorene: o konci kariéry a Lučeničovi v posteli
Zdielať na

Žbirka otvorene: o konci kariéry a Lučeničovi v posteli

Meky Žbirka je unavený. Z dlhých ciest a času, ktorý strávi mimo domova. Sám vie, že je to daň za slávu a spevácku kariéru. Priznal to aj v rozhovore pre televíziu JOJ.

Meky za svoj život prespal v mnohých hoteloch, hosteloch, apartmánoch i bungalovoch. "Keď si mám rýchlo spomenúť, možno že hotel Poľana vo Zvolene, neviem či ešte existuje," spomína spevák.

Existuje, stojí na námestí a možno si tam na Mekyho ešte aj pamätajú. "Tam som vliezol do postele Lacimu Lučeničovi, keď nevedel o tom. Vracal sa z baru o štvrtej ráno a chytal ma za tvár a bol z toho šokovaný, myslel si, že mu tam sedí mŕtvola," prezrádza Žbirka.

Nemá čas ani vek

Mekyho totiž do toho baru nepustili, a tak na svojho kamaráta čakal, až zaspal. Dnes je hyperaktívny a na podobné vylomeniny už nemá čas a vraj ani vek. No o to viac si všíma hotelové priestory.

"Otvoríte dvere, ktoré sa otvárajú opačným smerom, je toľko vychytávok, na ktoré by som vedel upozorniť a nezmyselností, ktoré sa v hoteloch dejú," hovorí spevák.

Najkrajšie hlúposti sú väčšinou tie najpotrebnejšie. "Sprcha nefunguje, ale pustíte si ju a obleje vás, pretože to nečakáte," smeje sa Meky. Takto by sa dalo menovať donekonečna, no asi by sa naozaj hodil niekto, kto by na to upozornil.

A možno práve spevák bude ten, ktorý bude po ukončení speváckej kariéry majiteľov hotelov upozorňovať na ich nedostatky.

O hoteloch sa s Mekym rozprávala redaktorka Alexandra Pavlovič-Hinková:

Súvisiace články

Najčítanejšie