Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Meky Žbirka (62) na Vianoce kašle
Zdielať na

Meky Žbirka (62) na Vianoce kašle

Zatiaľ, čo väčšina z nás nakupuje vianočné darčeky a premýšľa, čo ešte treba nakúpiť na vianočný stôl, Meky Žbirka na to všetko úplne kašle. On si v tomto hektickom predvianočnom čase vyrazil na turné!

"Ja budem mať čo robiť až do 22. a až 23. zoženiem darčeky," prezrádza spevák. Ej, to bude len tak tak, ktovie či sa mu podarí zohnať všetko, po čom jeho najbližší túžia. Lenže koncerty sú mu teraz prednejšie.

Dve veci naraz

"Keď sme sa na to dali, a je to príjemné si zahrať, niečo čo som ešte nerobil," hovorí Meky. Spevák totiž vymyslel koncepciu, pri ktorej nielen hrá svoje pesničky, ale divákom zároveň premieta aj videoklipy.

"Som si to vymyslel, keď som dával dokopy DVD a ten program je na svete," vysvetľuje. Počas koncertu však spevák nevidí, čo sa premieta za jeho chrbtom.

Katka po boku

"Ja sa bojím obzrieť, ale ja som to videl, ja som to DVD zostavoval, ale priznám sa, že som to nevidel a sú tam niektoré, ktoré dotvoril režisér a podľa reakcií ľudí vidím, že sa to deje," hovorí Meky.

Najťažšie vraj bolo pripraviť a zostaviť koncert tak, aby odzneli najslávnejšie hity ale aj Mekyho novinky. "Bolo treba to vybrať a toho sa nazbieralo, takže som sedel a mal plnú hlavu, čo tam dať," dodáva spevák. Predvianočné koncertovanie si však Meky užíva. Navyše jeho Katka je stále pri ňom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie