Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žbirka (60) chystá prekvapenia, na staré kolená
Zdielať na
Hudba

Žbirka (60) chystá prekvapenia, na staré kolená

Spevák Miro Žbirka síce čoskoro oslávi svoje šesťdesiate prvé narodeniny, no ešte rozhodne neplánuje odísť na dôchodok. Práve naopak. Pre svojich fanúšikov pripravuje prekvapenia.

Najnovším počinom Mira Žbirku je singel - nová verzia piesne Drahá, ktorá vznikla pred neuveriteľnými tridsiatimi piatimi rokmi.

"Ani sa mi nechce uveriť, že je to tak dávno. Je to pieseň ešte z mojich Modusovských čias," hovorí Miro na margo nového singla. Nadčasová pieseň totiž bola aktuálne vtedy a svojou témou je aktuálna i dnes. "Keď ju hrám teraz, vracajú sa mi spomienky na staré časy."

Nová podoba piesne vznikla v Mekyho obľúbenom Abbey Road štúdiu a nájdete ju aj na CD Bonusy, ktoré je schované v krabičke Mekyho albumov Complete box, ktorý vyšiel minulý rok.

Meky však nezaháľa a vraj pre svojich fanúšikov chystá aj ďalšie prekvapenia. Tým prvým bude decembrový koncert, ktorý odohrá v Košiciach, kam sa po dlhej dobe vráti aj so symfonickým orchestrom.

Aké budú tie ďalšie prekvapenia a čo chystá Meky pod stromček, to sa z neho pokúsime dostať počas rozhovoru, ktorý máme naplánovaný práve na deň jeho narodenín. O všetkom vás budeme samozrejme informovať.

Zatiaľ si môžete v priloženom videu vypočuť novú verziu piesne Drahá.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie