Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Miko Hladký z Gladiátoru má poriadny apetít, zdravé jedlá nekonzumuje
Zdielať na
Hudba

Miko Hladký z Gladiátoru má poriadny apetít, zdravé jedlá nekonzumuje

Hladný chlap j zlý chlap. Pokiaľ muži nedostanú riadne najesť, je to problém. A chlapci zo skupiny Gladiátor majú pre náročné povolanie poriadny apetít. Zdravá strava u nich ale šancu nemá.

"Musíme sa priznať, sme veľkí jedáci," hovorí spevák skupiny Gladiátor Miko Hladký.  O rýchle jedlo sa im často stará ich manažér. A niekedy mu to dá zabrať. "Dnes sme si dali dobrú donášku doniesť, náš manažér nevedel dvere otvoriť," prezrádza Miko.

"Ja som steakový a chcem ochutnať dobrú kuchyňu v každom meste, ale steak je mojím merítkom dobrého jedla," vysvetľuje sepvák. Majú medzi sebou aj maškrtníka. Sladkosti si vraj dopraje za odmenu.

Maškrtník Maroš

"Maroš Hlatký, on si kupuje stále také koláče, alebo tyčinky. Dáva si po koncerte odmenu a odohrá vždy dobre," žaluje bubeník Georgio Babulic. Na delikatesy či netradičné jedlá na koncertoch si skupina Gladiátor nepotrpí. Je však niečo, čo musia mať.

"Máme špeciálnu požiadavku, to sme si dali aj do zmluvy, že chceme 3 citróny a organizátori sú zlatí, že vždy sú tam len tie tri," hovorí Miko.

Viac v rozhovore Soni Vincze:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie