Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Biebera v Ríme vypočúvala polícia! Pôjde do basy?
Zdielať na
Hudba

Biebera v Ríme vypočúvala polícia! Pôjde do basy?

Talianske denníky La Repubblica a Corriere della Sera informovali, že vypočúvanie sa týkalo zatykača, ktorý tento mesiac na Biebera vydali v Argentíne v kauze údajného napadnutia fotografa z roku 2013. Spevák tieto špekulácie poprel.

Kanadského speváka Justina Biebera vypočúvali v stredu talianski policajti. Stalo sa tak v jeho hotelovej izbe v Ríme, kam 21-ročný interpret priletel, aby nakrútil cameo do pripravovaného pokračovania snímky Zoolander (2001). ň

Miestne denníky La Repubblica a Corriere della Sera informovali, že vypočúvanie sa týkalo zatykača, ktorý tento mesiac na Biebera vydal argentínsky sudca Alberto Julio Banos v kauze údajného napadnutia fotografa z roku 2013.

Fámy, fámy, fámy

Spevák však tieto špekulácie poprel na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Fámy, fámy, fámy. Všetko je v poriadku. To patrí k tejto práci. Užívam si Taliansko a vážim si tunajších ľudí. Ďakujem vám. Je tu skvelé jedlo," napísal Bieber.

Nemenovaný zdroj z okolia speváka uviedol, že Biebera síce vypočúvali, ale nešlo o nič vážne.

Iné zdroje zas tvrdia, že policajti prišli do hotela iba preto, aby so spevákovými ochrankármi prediskutovali bezpečnostné opatrenia.

Bieber prikázal

K spomínanému incidentu malo dôjsť v novembri 2013 v Buenos Aires. Fotograf Diego Pesoa tvrdí, že Bieber prikázal ochranke, aby ho napadla, keď sa snažil interpreta odfotiť, ako odchádza z nočného klubu INK.

Spevák sa však nedostavil pred súd, aby sa k obvineniu vyjadril. Sudca preto začiatkom apríla nariadil jeho "okamžité zatknutie" ako aj jeho bodyguardov Huga Alcidesa Hesnyho a Terrencea Rechea Smallsa. V prípade uznania viny mu hrozí trest odňatia slobody od jedného mesiaca do šiestich rokov.

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú napríklad skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či pätnásť Teen Choice Awards.

Justin Bieber sa sťažuje na ťažké dospievanie, pozrite sa:

Súvisiace články

Najčítanejšie