Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Syn Michaela Jacksona nahráva album s Justinom Bieberom!
Zdielať na
Hudba

Syn Michaela Jacksona nahráva album s Justinom Bieberom!

Zdroj: Isifa

Najstarší syn zosnulej speváckej legendy Michaela Jacksona, Prince Jackson (17), vraj nahráva album s Justinom Bieberom. Mladík sa podľa zdrojov z jeho okolia neobklopuje vhodnými priateľmi.

Denník New York Post priniesol informáciu o hudobnej spolupráci Justina Biebera a Princa Jacksona, noviny o tom informoval nemenovaný zdroj blízky Jacksonovcom.

Hoci zdroj neposkytol informácie týkajúce sa názvu nahrávky či dátumu jej vydania, prezradil, že vznikajúci projekt podporuje boxer Floyd Mayweather Jr., ktorý v minulosti čelil obvineniam z ublíženia na zdraví a v roku 2011 dokonca skončil vo väzení.

Problémy so zákonom mal aj Justin Bieber, s ktorým vraj o tri roky mladší potomok Kráľa popu trávi veľa času aj mimo nahrávacieho štúdia. Princeovi blízki sa preto obávajú, aby naňho nemal zlý vplyv.

 Prince Jackson

Isifa

"Michaelovi bratia sú stále na cestách, takže poriadne nevedia, čo sa deje. Vlastne, je jedno, čo si myslia, pretože Prince vie, že jeho otcovi nezáležalo na ich názore. So všetkými tými dievčatami, ktorými sa obklopuje, a pod vplyvom Biebera a Mayweathera, môžeme iba dúfať, že nespraví chybu, za ktorú by platil celý život," vyjadril sa zdroj.

Prince Michael Jackson  je najstarším synom Debbie Rowe a Michaela Jacksona, ktorý zomrel v roku 2009. Predvlani sa objavil v seriáli 90210: Nová generácia (2008 - 2013).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie