Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šesťročný syn speváka Rickyho Martina už ovláda beatbox!
Zdielať na
Hudba

Šesťročný syn speváka Rickyho Martina už ovláda beatbox!

Zdroj: Isifa

Synovia Rickyho Martina (42) mali po kom zdediť hudobný talent! Hoci je matka šesťročných dvojčat neznáma, ich otec patrí medzi najznámejších muzikantov na svete. Jeden zo synov je vraj beatboxový kráľ.

Portorický spevák Ricky Martin sa zastavil na kus reči v programe Extra, kde moderátorovi Mariovi Lopezovi porozprával novinky o svojich dvoch deťoch.

Ricky Martin uviedol, že bez svojich detí sa na koncerty nikdy nevyberie. Chlapci Matteo a Valentino si užívajú otcovu slávu a páči sa im cestovanie.

"Deti ma sprevádzajú na cestách. Jednoducho sa do toho narodili a nič iné nepoznajú. Sú veľmi šťastní," uviedol otec spomínaných dvojičiek, ktoré mu v roku 2008 porodila náhradná matka.

Ricky Martin s deťmi

Isifa

Na otázku či jeho deti prejavili hudobný talent odpovedal spevák nasledovne: "Jeden z nich úžasne ovláda beatbox, takže áno, má rád hudbu." Ricky však neupresnil, ktorý z chlapcov je majster beatboxu.

Ricky Martin začal kariéru už ako 12-ročný, keď bol členom chlapčenskej skupiny Menudo, takže možno jeho syn pôjde v jeho šľapajach a už o pár rokov vydá prvý song.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie