Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ricky Martin (42) túži po dcére, plánuje si prenajať ďalšiu maternicu
Zdielať na
Hudba

Ricky Martin (42) túži po dcére, plánuje si prenajať ďalšiu maternicu

Zdroj: Isifa

Spevák Ricky Martin už vychováva dvoch synov, no cíti, že jeho rodina bude úplná, až keď sa stane otcom dievčatka. Momentálne hľadá ženu, ktorá mu dcérku vynosí.

Ricky Martin je už hrdým otcom šesťročných dvojičiek Mattea a Valentina. Otcovstvo sa mu tak zapáčilo, že túži po ďalšom dieťati. Tentoraz by si rodák z Portorika želal malú princeznú. 

V rozhovore pre Fox News Latino prezradil, že jeho rodina sa už čoskoro rozrastie a keď sa tretie dieťa bude pýtať na svet, určite bude pri pôrode: "Dievčatko sa narodí na budúci rok. Keď bude ockovo dievčatko na ceste, chcem tam byť," vyhlásil dojemne spevák.

Ricky v roku 2010 šokoval svet priznaním, že je „hrdým a šťastným homosexuálnym mužom.“ Jeho dvaja synovia sa narodili vďaka anonymnej náhradnej matke, ktorá sa vzdala práv na ich výchovu.

Ricky Martin sa po troch rokoch rozišiel s partnerom Carlosom Gonzálezom Abellom

Vanity Fair

Martin neznámej žene za "prepožičanie" maternice a výlučné rodičovské práva vraj veľmi slušne zaplatil.

Rovnakým spôsobom by mala prísť na svet i jeho plánovaná dcéra. Podľa všetkého však spevák ešte stále hľadá náhradnú matku. „Musíme zariadiť ešte nejaké telefonáty, “ prezradil tajomne krásavec, ktorý správou, že je gay, zlomil srdcia miliónom fanúšičiek.

Napriek novému prírastku nebude Rickyho rodina kompletná. Momentálne je totiž single. Po troch rokoch sa v tichosti rozišiel s partnerom ekonómom Carlosom Gonzálezom Abellom, ktorý mu pri výchove detí pomáhal.

Rickyho Martina stále milujú ženy po celom svete

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie