Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Gottovi (75) pristáli na pódiu dámske nohavičky
Zdielať na

Gottovi (75) pristáli na pódiu dámske nohavičky

Zdroj: blesk.cz

Taký darček od svojich fanúšičiek Karel Gott (75) iste nečakal. V priebehu stredajšieho koncertu v Brne mu totiž na javisku pristáli dámske nohavičky, ktoré Majstra trošku vyviedli z miery. Jej majiteľke ihneď prezradil, v akom “apartmáne“ prespí. Ivanka, toto radšej nečítaj.

Výraz, ktorý mal Karel Gott v tvári, keď zdvíhal dámske tangá z pódia, hovorí za všetko. Takýto darček Majster rozhodne nečakal. V hľadisku sedelo sedem tisíc fanúšičiek a fanúšikov, nebolo preto možné odhadnúť, kto spevákovi nezabudnuteľný darček hodil.

Keď nohavičky pristáli na javisku, Gott vyvalil oči a tvár mu ihneď rozžiaril úsmev na perách. “No dnes nespím v hoteli Internacional, ale v hoteli Intercontinental. Apartmán, tretie poschodie, od výťahu doľava,“ žartoval so svojimi fanúšičkami.

V tej chvíli revala celá hala smiechom. Otázkou zostáva, či by sa smiala aj jeho manželka Ivana Gottová.

blesk.cz

Nohavičky mu ležali v hlave aj po koncerte. "Neviete, z akej rady prileteli? Nejako som to nezaregistroval,“ pýtal sa redaktorov Blesk.cz po skončení koncertu.

"Pripadal som si ako v 60.rokoch, keď som začínal. To ich ale lietalo viacej,“ vtipkoval. S letiacou spodnou bielizňou od fanúšičiek má slávik skúsenosti i z vlaňajšieho vystúpenia na festivale Rock For People, kde po ňom pre zmenu jedna z fanúšičiek hodila podprsenku.

Gott potom nohavičky schoval do vrecka a ďalej pokračoval vo svojom energiou nabitým vystúpením. Zaspieval niekoľko nových piesní, ktoré prekladal hitmi ako Být stále mlád, Zustanu svuj alebo Dám dělovou ránu.

Na konci zaspieval piesne zo štyroch obľúbených rozprávok a pochopiteľne nesmela chýbať úvodná pieseň z Popolušky Kdepat ty ptáčku hnízdo máš. Nadšení diváci tancovali tesne pod javiskom a vyžiadali si hneď štyri prídavky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie