Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rihanna (26) opäť nahá: Predviedla erotické hrátky v sprche
Zdielať na
Hudba

Rihanna (26) opäť nahá: Predviedla erotické hrátky v sprche

Zdroj: Esquire

Speváčka Rihanna rada provokuje. Na červenom koberci sa predvádza v priesvitných šatách a v magazínoch pózuje takmer výlučne polonahá. Pre časopis Esquire však zašla ešte ďalej!

Hoci je magazín Esquire pánsky časopis, rozhodne to nie je žiaden erotický plátok.

Esquire už vyzliekol nejednu krásavicu, no fotky, ktoré nafotil so speváckou hviezdou Rihannou, sú naozaj pikantné. A to malo byť hlavnou témou jedlo!

Nuž, zdá sa, že pri fotení nádhernej čokoládovej krásky z Barbadosu, ktorá sa rada odhaľuje, je ľahké skĺznuť z témy jedlo/domácnosť.

Rihanna

Esquire

Rihanna sa ochotne vyzliekla a ukázala kúsok bradavky s piercingom, tiež sa nechala nahovoriť na fotku so sprchou v ruke, kde si vodu púšťa priamo do nohavičiek!

Časopis Esquire sa držal témy aspoň v rozhovore, kde Rihanna prezradila svoje obľúbené jedlá a opísala exotické recepty z rodného ostrova Barbados. Máloktorý čitateľ sa však bude môcť sústrediť na recept makarónov so syrom, keď text ilustruje jedna zvodná fotka za druhov.

Rihanna

Esquire

Rihanna niekoľko fotografií z decembrového čísla britského vydania Esquire už zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Speváčka sa po pol roku s veľkou slávou opäť vrátila na spomínanú sociálnu sieť, kde sa rozhodla zmazať svoj účet po tom, ako jej administrátori stránky cenzurovali fotografie, na ktorých jej bolo vidieť prsia. 

Nenechajte si ujsť: Miley a Rihanna ukázali prsia: Ktorej z nich vykukli bradavky?

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie