Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Shakira (37) a Rihanna (26) pripravili horúce prekvapenie
Zdielať na
Hudba

Shakira (37) a Rihanna (26) pripravili horúce prekvapenie

Ženy si môžu začať trhať vlasy a páni pripraviť servítky na utieranie slín. To, čo speváčky Shakira a Rihanna prichystali pre svojich fanúšikov je naozaj silná káva. Ak ste ešte náhodou nevideli ich šokujúce a naozaj veľmi horúce video, pozrite si reportáž.

Žiariace oči zamilovanej Shakiry a jej manžela futbalistu Gerarda Piquého si prišli pozrieť aj fotografi. Speváčka sa rozhodla v Barcelone stretnúť s novinármi a prezradiť im zopár informácií k novému albumu, ktorý už o pár dní zamieri do obchodov. 

Shakira v čiernych odvážnych šatách prezradila, že jej desiaty album bude mať 15 skladieb a nájdeme na ňom aj aktuálny hit, ktorý naspievala s barbadoskou kráskou Rihanou. Že je klip odvážny a provokatívny je každému jasné.

Vo videu, ktoré nakrúcali v Los Angeles, dvojica spieva aj na posteli fajčiac cigary. Tridsaťšesťročná Shakira v klipe tiež hrá na gitaru a bicie. O réžiu novinky sa postaral Joseph Kahn, ktorý už spolupracoval s interpretmi ako The Black Eyed Peas, Britney Spears, George Michael, Robbie Williams či Lady Gaga. UKÁŽKU KLIPU NÁJDETE TU.

A vraj by také mali byť aj ostatné hudobné videá. Avšak, tie bude musieť schváliť žiarlivý partner Piqué. A prečo? Kolumbijská speváčka Shakira nedávno v rozhovore pre magazín Billboard prezradila, že jej priateľ, španielsky futbalista Gerard Piqué jej nedovolí, aby v jej videoklipoch účinkovali muži. VIAC NÁJDETE TU.

A aký bude album? Údajne pôjde o mix tanečný s prvkami rege, folku a roku a tak sa je na čo tešiť. 37-ročná Kolumbijčanka prezradila, že na jednej skladbe budeme počuť aj hlas jej 14-mesačného syna Milana. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie