Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Robbie Williams (40) spomína Bratislavu, pozrite si video
Zdielať na

Robbie Williams (40) spomína Bratislavu, pozrite si video

Anglický spevák Robbie Williams sa na budúci rok predstaví v Bratislave. Bývalý člen formácie Take That vystúpi v rámci turné Let Me Entertain You 18. apríla v Slovnaft Aréne.

Štyridsaťročný interpret o tom informoval prostredníctvom videa na portáli YouTube, kde vymenoval všetky zastávky spomínaného turné. Okrem Slovenska navštívi aj Španielsko, Francúzsko, Litvu, Lotyšsko, Rusko, Bielorusko, Poľsko, Rakúsko, Spojené arabské emiráty a Izrael. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 7. novembra.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére.

Dosiaľ vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Swings Both Ways uviedol na trh vlani v novembri.

K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), pričom po turné skupinu opäť opustil.

Súvisiace články

Najčítanejšie