Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Robbie Williams (40) sa v Prahe oženil a predviedol nezabudnuteľnú show
Zdielať na

Robbie Williams (40) sa v Prahe oženil a predviedol nezabudnuteľnú show

Jeden z najúspešnejších popových interpretov Robbie Williams v nedeľu po jedenástich rokoch vystúpil v Prahe. Vo vypredanej pražskej O2 aréne nedávno 40-ročný idol tentokrát predviedol úplne iný repertoár - predstavil 6 piesní z nového jazzového albumu Swings Ways a množstvo prerábiek slávnych evergreenov z dielne Sinatru či Ellingtona.

Džungľa s opicami

"Vitajte na mojom swingovom vystúpení," privítal Williams natešených divákov po úvodnej skladbe Shine My Shoes. Britský spevák sa od prvých minút v Prahe predstavil ako veľký zabávač. Za doprovodu mnohočlenného big bandu ponúkol vedľa svojho spevu tanečníkov, niekoľko kostýmov, detský zbor, scénu s vysokým schodiskom s ilúziou operného domu, let nad hlavami divákov alebo džungľu s opicami.

V efektnej farebnej show nechýbala ani "svadba" Williamsa s náhodne vybranou diváčkou pri prevzatej piesni That's Amore od Deana Martina.

Venoval CD

Po dvadsaťminútovej pauze sa scéna zmenila na zábavnú loď a Williams v kapitánskej uniforme zahájil druhú polovicu predstavenia novou skladbou Soda Pop. Potom vedľa spevu prevažne swingových skladieb stihol čo to povedať o svojej žene, venovať jednému z divákov podpísané CD a ďalšiemu dať autogram na plagát.

Vtipný hudobný nápad predviedol, keď spojil poctu New Yorku v Empire State of Mind Play od Alicie Keys spievanú svojou zboristkou s vlastnou verziou štandardu New York New York od Franka Sinatru.

Zaznela aj skladba Let Me Entertain You, ktorou pred dvoma rokmi zahájil veľkolepú show k 60. výročiu panovania Alžbety II.

Súvisiace články

Najčítanejšie