Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nazreli sme Lucke Bílej (48) pod sukňu
Zdielať na

Nazreli sme Lucke Bílej (48) pod sukňu

Česká spevácka diva Lucie Bílá si splnila svoj veľký sen. Po roku si zopakovala úspešné čierno-biele turné a radosť tým urobila nielen sebe, ale aj svojim verným fanúšikom. My sme sa však dostali ďalej ako ktokoľvek iný a Lucke sme nazreli doslova pod sukňu!

Už od skorého rána sa na zimnom štadióne usilovne pracovalo. Postaviť obrovské pódium s najväčšou svetelnou a projekčnou stenou, zopakovať choreografie, naladiť nástroje, pripraviť kostýmy - roboty tu bolo viac než dosť.

"Pred koncertom som taká mierne napätá, ale teším sa. Je to posledný koncert, tak si ho chystám užiť," hovorí Lucka.

Koncert na DVD

Spolu s Luckou absolvovali toto mini-mega turné, ktoré slávnostne zakončila práve v Bratislave, aj jej špeciálni hostia. Kapelník Petr Malásek, svetlomaliar Alex Dowis, bubeník Mika Ronos a gitarista Jimi Cimbala, tanečníci z The Pastels a tanečnice Ladylicious a aj deti z tanečného súboru Jumbo chicks.

"Som rád, že aspoň štyri koncerty sa zopakovali, už len preto, že sa nám to podarilo zaznamenať a možno to vyjde na DVD," hovorí kapelník Petr malásek. "Dnes som sa rozhodol, že na začiatku pôjdem aj pred plátno. Aby ľudia videli pomer plátna a reálnej postavy. Takže predstavenie začnem spredu," opisuje svetlomaliar Alex Dowis.

Dozvuky

Všetkým do jedného bolo ľúto, že turné s touto dračicou sa už končí, no rozhodne budú mať na čo spomínať. Napríklad také kostymérky. "Mám pre ne darčeky," hovorí Lucka.

Nás zaujímalo, či úspešné turné bude mať aj nejaké dozvuky v podobe bujarej párty. Lucka je predsa rockerka. "Bude, ale bezo mňa," tvrdí speváčka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie