Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pyšná Lucie Bílá (48): Filip zložil skúšku dospelosti!
Zdielať na

Pyšná Lucie Bílá (48): Filip zložil skúšku dospelosti!

Zdroj: Blesk.cz

Už je dospelý, priznáva Lucie Bílá (48)! Jej syn Filip Kratochvíl (19) úspešne zmaturoval na prestížnej škole Prague British School. Speváčka za jeho vzdelanie zaplatila takmer šesť miliónov korún (vyše 218 tisíc eur)!

Po náročnom trinásťročnom štúdiu na medzinárodnej škole, kde ročné školné stojí okolo štyristotisíc českých korún (viac ako štrnásťtisíc eur), je mama Lucie Bílá na svojho syna patrične hrdá, píše český Blesk

"Keď som išla so svojím synom do prvej triedy, mal vydesený výraz. Nikto v triede nehovoril po česky a on sa bál. Teraz sa bojím ja. Filip úspešne ukončil britskú trinásťročenku a vyráža do sveta. Zvláštny pocit. Už je proste chlap, žiadne dieťa," popýšila sa speváčka na sociálnej sieti.

Slávica spievala

Po slávnostnom ceremoniály sa konal rozlúčkový večierok, na ktorom zahviezdila práve Slávica. Maturanti si žúr náležite užili a do noci krepčili na parkete na známe hity Bílej.

Filip ale nepôjde v šľapajách svojich spolužiakov. Neplánuje pokračovať v štúdiu v zahraničí. Práve naopak, chce si dať na rok pauzu. Vzorom je mu najmä otec Petr Kratochvíl, preto sa chce byť producentom.

Už maká

V otcovom Divadle Ta Fantastika sa tak už teraz aktívne podieľa na vzniku niektorých projektov. Do budúcnosti uvažuje o podaní prihlášky na odbor réžie na FAMU alebo Filmovej škole v Písku.

Filip si prišiel prevziať maturitné vysvedčenie v sprievode celej rodiny. K úspešnému zloženiu skúšky dospelosti mu gratulovala nielen mama Lucie s priateľom Petrom Makovičkom, ale tiež otec Petr Kratochvíl, strýko Karol a starý otec Josef Zaňák. Jediný, kto v slávnostný moment chýbal, bola speváčkina mama Hana. Tú po prekonanej mŕtvici stále trápia zdravotné problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie