Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bílá (47): Chcete úspech? Tak sa nedajte!
Zdielať na
Hudba

Bílá (47): Chcete úspech? Tak sa nedajte!

Švadlenka si myslela, že keď bude na ľudí dobrá a milá, že i oni budú dobrí a milí na ňu. Ale takto to rozhodne nefunguje. V tomto svete obstojí iba ten najsilnejší! Toto sú slová speváčky Lucie Bílej.

Ich pravdivosť pochopila počas vývoja svojej kariéry na vlastnej koži. Kto chce vraj niečo dosiahnuť, nemôže si prestať veriť!

„Slabý musí z kola von. Preto tí, čo chcú ukázať svoj talent, musia vynaložiť kopu sily! Musia, musia, musia! Inak to nejde! Teraz sa totiž môže rozhodnúť o ich budúcnosti,“ prizvukuje porotkyňa z Česko Slovensko má talent a niekoľkonásobná zlatá slávica Lucka Bílá.

Ľudia, ktorí len frflú a posudzujú iných, no sami nepohnú ani prstom, vraj nikdy nič nedokážu. Preto podľa nej treba drieť a drieť a drieť!

Ale, čo z toho, keď ľuďom nebude priať šťastie? Veď aj ono je často veľmi potrebné, a nie len talent, či nie? „To hej, ale človek nikdy nevie, kedy to šťastie príde, a preto by sme naň mali byť pripravení. Práve preto nikdy netreba popustiť uzdu, ale ísť si za svojim cieľom, hoci aj cez drobné neúspechy,“ s presvedčením v hlase uzatvára Bílá.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie