Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jessica Simpson (34) stále prekvapuje: Po schudnutí nový účes!
Zdielať na
Hudba

Jessica Simpson (34) stále prekvapuje: Po schudnutí nový účes!

Zdroj: Isifa

Speváčka Jessica Simpson zmenila svoj život. V priebehu pár rokov porodila dve deti, schudla viac ako tridsať kíl a najnovšie si ostrihala svoje povestné blond vlasy.

Zdá sa, že je konečne šťastná! Herečka a speváčka Jessica Simpson si za posledné roky prešla naozaj turbulentným obdobím. Bojovala s kilami navyše, rozviedli sa jej rodičia a zistila, že jej otec je homosexeuál.

Jessica však momentálne žiari ako už dávno nie a aby svoju premenu dovŕšila, nechala si ostrihať svoje ikonické dlhé vlasy.

Fotografiu s novým účesom zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Podľa fanúšikov jej to pristane!

Jessica Simpson s novým účesom

Instagram/Jessica Simpson

Jessica za posledné štyri roky prešla všeličím. Hoci sa jej v práci darilo, najmä ako módnej návrhárke, ktorá na svojich topánkach, oblečení a kozmetike zarobila milióny, v osobnom živote to bolo o niečo zložitejšie.

Vždy dokonale štíhla speváčka začala byť terčom posmechu, keď sa z mesiaca na mesiac čoraz viac zaokrúhľovala. Jessica však vyhlásila, že sa hollywoodskemu ideálu krásy už viac nemieni podriadiť a bude jesť koľko chce.

Speváčka tiež priznala, že trpela poruchou príjmu potravy, za čo mohli tlaky jej manažérov, ktorí ju chceli dokonale štíhlu. Tiež sa musela vyrovnať s rozvodom rodičov.

Jessica Simpson

Isifa

Počas celého obdobia, kedy Jessica pribrala takmer dvadsať kilogramov, pri nej stál jej snúbenec Eric Johnson, ktorý ju mal rád aj s kilami navyše. Jessica porodila Ericovi dve deti dcéru Maxwell ( 2012) a syna Acea (2013).

Po prvom pôrode bola Jessica ťažšia až o tridsať kilogramov a rozhodla sa schudnúť. To sa jej aj podarilo. Dnes je z nej opäť štíhla žena, ktorá miesto hladoviek zvolila zdravšiu metódu chudnutia: Cvičenie.

Jessica si užíva svoju rodinku a s Ericom Johnsonom spečatili svoju lásku na romantickej svadbe v júni tohto roka.

Nenechajte si ujsť: VIDEO. Speváčka Jessica Simpson (34) vyvalila v reklame obrovské prsia

Jessica Simpson

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie