Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
New kids on the block majú svoju hviezdu na chodníku slávy
Zdielať na

New kids on the block majú svoju hviezdu na chodníku slávy

Dočkali sa a dostali hviezdu s číslom 2530 na chodníku slávy. New kids on the block je prvý moderný boyband a znie až neuveriteľne, že sa dali dokopy v roku 1984.

Nové decká na sídlisku, áno New Kids on the block - 5 chalanov zo sídliska v americkom Bostone už patrí k tým nesmrteľným. Pre fanúšikov síce nesmrteľnými budú vždy, ale aj takto oficiálne päticu istotne potešilo. Potešiť sa prišli všetci, síce už sú to vyzretí muži, ale šarm im ostal.

Vyleteli do nebies

"Prechádzali sme si obdobím sucha, aj hojnosti, zažili sme spolu veci, ktoré si mnohí ani predstaviť nedokážu. Hrali sme len za jedlo aj vo väzeniach, aj na školách, dokonca aj na narodeninových oslavách. Čo je však dôležité, máme tých najúžasnejších fanúšikov na svete a po celom svete. A myslím, že budem hovoriť za všetkých, keď poviem, že by som nevymenil ani jednu sekundu z tých 33 rokov a nechcel ju prežiť inak," povedal člen kapely Donnie Wahlberg.

Bratia Jordan a Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Walberg a Danny Wood žiarili od konca 80-tych rokov po tie 90-te. V roku 1990 s albumom Please dont go girl vyleteli do nebies, za album Hangin Tough si odniesli ocenenie za najlepší pop-rockový album.

Konkurencia rástla

Predali 80 miliónov albumov, ale po čase nastúpili mladší, konkurencia rástla a chlapci prichádzali s čoraz menšími hitmi. Nastal útlm. Prešli roky až prišiel ten, ktorý sa písal s číslom 2007. Chlapci sa potajme stretli a začali dávať dokopy album, ktorý vyšiel v roku 2008. A vyrazili aj na turné.

"Ak sme hviezda, patríme na tento slávny chodník s tými legendárnymi menami. Ale hlinou a cementom ste najmä vy. Vy ste tými základmi, ktoré nás inšpirovali robiť hudbu a to každý deň. Navyše neprestať ani v tých najťažších časoch. Máme vás veľmi radi, pretože ste náš benzín, energia - skrátka všetko," dodáva Wahlberg.

Odrastené fanúšiky

Nahrávať neprestali ani napriek stále menším ohlasom. V roku 2013 im vyšiel už v poradí šiesty album, ktorý nazvali 10. Na turné vyrazili s Boys to men, ktorý v ich časoch najväčšej slávy rovnako žali ovácie a zoskupením 98 degrees. V hľadisku mali prevažne odrastené fanúšiky, no šou urobili poriadnu. V súčasnosti si ich užívajú najmä v Las Vegas, kde pravidelne vystupujú. Album ani turné zatiaľ neplánujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie