Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka (†25) zo súťaže X Factor sa obesila!
Zdielať na
Hudba

Speváčka (†25) zo súťaže X Factor sa obesila!

Zdroj: SITA

Smrť americkej speváčky Simone Battle, ktorej bezvládne telo objavili 5. septembra v jej dome v L.A., uzavreli ako samovraždu. Informoval o tom Fred Corral z úradu koronera, podľa ktorého sa umelkyňa obesila.

O úmrtí členky dievčenskej formácie G.R.L. informovali producentka skupiny Robin Antin a hudobné vydavateľstvo RCA Records.

"Správa o úmrtí Simone Battle nás hlboko zarmútila. Simone bola výnimočný mladý talent a skvelá ľudská bytosť. Sme zničení. Modlíme sa za jej rodinu a blízkych," napísali v krátkom vyhlásení.

"Slová nedokážu vyjadriť veľkosť našej straty. Simonin talent dokázala prevýšiť iba veľkosť jej srdca. Jej pamiatku budeme zachovávať vo všetkom, čo robíme," odkázali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zvyšné členky G.R.L..

SITA

V X Factore zažiarila

Simone Battle začínala malými úlohami v rôznych seriáloch. V roku 2011 sa zapojila do speváckej súťaže The X Factor, kde sa dostala medzi sedemnásť najlepších súťažiacich.

V roku 2012 sa stala členkou formácie The Pussycat Dolls, ktorej pôvodné zoskupenie sa rozpadlo v roku 2010. Formácia sa napokon premenovala na G.R.L. a vydala eponymnú EP nahrávku a singel Ugly Heart.

SITA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie