Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Neuveriteľná tragédia: Zomrela speváčka (†25) známa zo súťaže X Factor!
Zdielať na
Hudba

Neuveriteľná tragédia: Zomrela speváčka (†25) známa zo súťaže X Factor!

Zdroj: Isifa

Mladú speváčku Simone Battle našli mŕtvu v piatok ráno v jej dome v Los Angels. Dôvod úmrtia členky dievčenskej kapely G.R.L. zatiaľ nie je známy.

Vyhasol mladý život! O šokujúcom úmrtí vychádzajúcej speváckej hviezdy dnes informovala producentka skupiny G.R.L Robin Antin a hudobné vydavateľstvo RCA Records.

„Sme zarmútení správou o úmrtí Simone Battle. Simone bola výnimočný talentovaný človek. Sme zničení. Modlíme sa za jej rodinu a blízkych,“ napísali v krátkom vyhlásení. Dôvod úmrtia mladej americkej speváčky neuviedli, jej smrť sa vyšetruje.

Čokoládová kráska Simone začala svoju kariéru ako herečka, účinkovala v malých seriálových úlohách. Prelom prišiel v roku 2011, kedy sa objavila v speváckej šou The X Factor.

Simone Battle ako členka dievčenskej skupiny výrazne zmenila imidž

Isifa

Sebavedomá Simone v červených šortkách sa zapáčila hľadačovi talentov a členovi poroty Simonovi Cowellovi (54). Práve vďaka podpore nekompromisného sudcu sa dostala medzi 17 najlepších súťažiacich.

V roku 2012 sa Simone Battle stala členkou znovuzrodenej dievčenskej skupiny The Pussycat Dolls. Pôvodné zoskupenie, vďaka ktorému sa preslávila speváčka Nicole Scherzinger, sa rozpadlo v roku 2010. Formácia sa napokon premenovala na G.R.L. a vydala singel Ugly Heart.

Simone Battle

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie