Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
X Factor prichádza v slovenskej verzii, na JOJ-ku!
Zdielať na
Hudba

X Factor prichádza v slovenskej verzii, na JOJ-ku!

Najslávnejšia spevácka šou sa dočká slovenskej verzie. Reč je o talentovom programe X Factor. Program, za ktorým je hudobný producent Simon Cowell, odvysiela televízna skupina JOJ.

Jojka už tri roky vysiela americkú verziu X Factoru. A to na svojej menšej stanici PLUS.

Televízia dnes potvrdila, že chystá slovenskú lokalizáciu programu, ktorého tvárou je producent Simon Cowell. Ten stvoril v roku 2004 pre trh vo Veľkej Británii.

Zrejme netušil, že sa o takmer desať rokov neskôr bude vysielať v 47 krajinách sveta. Prvú sériu šou v USA v roku 2011 sledovalo vyše 12 miliónov Američanov.

"Konečne sa budete môcť prihlásiť do najlepšej speváckej show o cenu, ktorá skutočne zmení Váš život," avizuje JOJ-ka.

Porotcov v aktuálnom ročníku americkej verzie súťaže uchvátila žena žijúca na Slovensku - Lillie McCloud. Diva sa k nám prisťahovala pred siedmimi rokmi, aby ako 54-ročná opäť dobila svet. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

„Veľmi sa tešíme, že práve TV JOJ bude prvou televíziou na Slovensku, ktorá tento formát ponúkne svojim divákom. Zárukou veľkolepej šou bude aj režisér Jeffo Minařík, ktorý pre nás už štvrtý rok vyrába najsledovanejší formát na slovenskom trhu - Česko Slovensko má talent,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group František Borovský.

Naspievala napríklad úvodnú pieseň k šou Česko Slovensko má talent ale aj k tanečnej súťaži Showdance. "Ty máš ten X Factor," povedal po jej vystúpení Cowell.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie