Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Simon Cowell (54): Aký je otec X Factoru naozaj?
Zdielať na
Hudba

Simon Cowell (54): Aký je otec X Factoru naozaj?

Zdroj: ISIFA

Všetci talentovaný speváci, speváčky ale i skupiny, majú šancu ukázať, že vedia nie len spievať, ale že dokážu zaujať, strhnúť dav a upútať na seba pozornosť. Už tento víkend totiž budú kastingy do najväčšej speváckej súťaže X Factor! Predstavujeme vám otca šou Simona Cowella.

Simon Cowell je pojmom vo svetovom speváckom šoubiznise. Keď zaznie jeho meno, umelcom sa roztrasú kolená. Prečo? Pre jeho pichľavú priamočiarosť!

Úvodné slovíčka, "nechcem byť zlý", sú pre Simona typické. Každý, kto s ním príde do kontaktu, si môže byť viac ako istý, že po nich bude nasledovať kritika. A tú si rozhodne nedá za klobúk.

"Podľa mňa to bolo príliš strnulé a premyslené, nebolo to dosť surové," vyhlásil nekompromisný Simon Cowell.
Takúto kritiku z jeho úst si vypočula aj jedna z favoritiek, Lillie McCloud, ktorá niekoľko rokov žila na Slovensku. VIAC TU. Napriek tomu, že speváčku skritizoval, ona si úspešného producenta veľmi váži.

"V skutočnosti bol ku mne veľa krát veľmi milý, ale potom ma po jednom vystúpení naozaj zvozil. Ale totálne," priznala sa Lillie.

A to sa Simon ešte krotil. Súťažiacim v X Factore, ktorý sám vymyslel, dokáže - ľudovo povedané - tak naložiť, že z pódia odchádzajú s plačom. Na druhej strane je však pravda, že vie byť aj veľmi milý a ústretový.

Podľa Lillie, ktorá sa s porotcom počas súťaže často stretáva, je to človek, ktorý presne vie, čo chce.
 "On je ten typ človeka, ktorý vám na rovinu povie, čo si myslí, ako chce aby vystúpenie vyzeralo a neskôr už nad tým nerozmýšľa," dodala.

Práve tento prístup zo Simona urobil úspešného hľadača nových speváckych talentov. Pod jeho taktovkou sa zrodilo a boduje v šoubiznise niekoľko speváckych skupín. A je to práve on, kto sa stará o kariéru víťazov v súťaži X Factor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie