Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zdravie speváčky Lelkes Sklovskej (48) je v ohrození!
Zdielať na
Hudba

Zdravie speváčky Lelkes Sklovskej (48) je v ohrození!

Ak speváčka Sisa Lelkes Sklovksá nezačne raňajkovať, hrozí jej nalomenie zdravia. Sama sa totiž priznala, že na najdôležitejšie jedlo dňa zabúda.

"Ja neraňajkujem celý život vôbec nič," hovorí speváčka. A tu je pes zakopaný! Pri pohľade na jedálny lístok Sisy Lelkes Sklovskej, sa idú odborníkom na tráviaci systém aj vlasy zježiť!

Iba kakao

"Toto je veľmi zlé. Odporúča sa jesť päťkrát denne! Organizmus by mal každé tri hodiny dostať nejakú stravu," tvrdí gastroenterológ Miloš Bubán. "Odmalička to bolo tak, že keď som vstávala, tak jediné, čo som do seba dostala, bolo kakao a to bolo všetko. Mne sa nikdy nechcelo jesť, lebo ja ráno nie som hladná," vysvetľuje Sklovská.

Na Sisinej postave sa nepravidelné a zlé stravovanie, našťastie, neprejavilo. Je štíhla ako prútik. To ale neznamená, že jej zdravie nie je v ohrození aj tak. "To je v poriadku, že je štíhla. Možno má dobrý metabolizmus, ale nie je to pravidlom. Keď sa nenaje ráno, môže ísť do hypoglykémie, nemôže sa sústrediť a má zhoršenú pozornosť. Je to overené, že ľuďom, ktorí neraňajkujú, to narobí väčšiu galibu ako pomoc," dodáva Bubán.

Bojí sa aj Juraj

Sisa si ale nedá povedať. To, že riskuje, si veľmi dobre uvedomuje. Ráno má prosto chuť jedine na... "Ľadovú sódu rovno z chladničky – a bublinkovú najviac," pokračuje.

Hlavu v smútku má zo speváčky preto aj jej drahý manžel Juraj. "Manžel je nešťastný! Hovorí: Miláčik, ja by som ti tak strašne rád doniesol do postele kávu, ale ty ju nepiješ. On mi donesie studenú sódu," opisuje Sisa.

Ale snáď sa Sisa po týchto varovaniach známeho odborníka trošku umúdri a napchá do seba aspoň nejaké ovocie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie