Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dvojnásobná matka! Christina Aguilera (33) porodila
Zdielať na

Dvojnásobná matka! Christina Aguilera (33) porodila

Christina Aguilera je opäť matkou! V sobotu priviedla na svet v Los Angeles dcéru. Otcom je speváčkin snúbenec, filmový producent Matthew Rutler.

Dievčatko prišlo na svet cisárskym rezom. Aguilera má okrem toho už šesťročného syna Maxa s bývalým manželom Jordanom Bratmanom.

S tým sa zosobášila v roku 2005, o päť rokov sa však rozišli a v roku 2011 aj rozviedli. S Rutlerom sa zasnúbila tento rok na Valentína a v marci potom oznámila, že čakajú dievčatko.

Ďalšie plány

Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu.

SITA

Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas, po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within.

Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics, Bionic a Lotus.

Držiteľka štyroch cien Grammy má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. V súčasnosti pracuje na novom albume.

Christina Aguilera s piesňou I'm a Good Girl, pozrite si video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie