Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koniec kariéry! Céline Dion (46) dala prednosť dostal manžel
Zdielať na

Koniec kariéry! Céline Dion (46) dala prednosť dostal manžel

Úspešná speváčka dala prednosť manželovi pred svojimi fanúšikmi! Plánuje prerušiť kariéru a starať sa o svoju polovičku. Odvolala už vystúpenia v Las Vegas a zrušila tiež novembrové turné po Ázii.

"Chcem venovať všetku silu a energiu liečbe manžela. Je pre mňa dôležité, aby som teraz sústredila všetok čas jemu a našim deťom," píše speváčka na svojej web stránke Céline Dion

"Chcem sa tiež ospravedlniť všetkým fanúšikom, ktorým som spôsobila nejaké nepríjemnosti a zároveň im veľmi ďakujem za ich lásku a podporu," ospravedlňuje sa svojim skalným fanúšikom.

SITA

Jej manžel René Angélil (72) podstúpil minulý rok operáciu, pri ktorej mu odstránili tumor z hltana. Ide pritom o recidívu. Prvýkrát mu ju diagnostikovali ešte v roku 1999, kedy speváčka tiež prerušila svoju kariéru. 

Aj speváčka momentálne bojuje so zdravotnými problémami. Má oslabené svaly v hltane.

SITA

Spolu už 20 rokov

Dvojica sa zosobášila v roku 1994. Spolu vychovávajú troch synov.

Céline Dion, ktorej meno sa nachádza aj na hollywoodskom Chodníku slávy, vydala doteraz dvadsaťpäť štúdiových albumov, množstvo živákov a kompilácií, pričom spieva v angličtine aj francúzštine.

Jej zatiaľ posledným hitom je Loved Me Back to Life z roku 2013. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power of Love, Because You Loved Me, All by Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, medzi ktorými je napríklad päť Grammy.

Céline Dion s rodinou, pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie