Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Selena Gomez (21) vymenila Justina Biebera (20) za lesbičku
Zdielať na
Hudba

Selena Gomez (21) vymenila Justina Biebera (20) za lesbičku

Zdroj: Instagram

Kým sa spevák Justin Bieber poflakuje po uliciach Los Angeles, jeho láska Selena Gomez si zatiaľ užíva na jachte v Saint-Tropez. Spoločnosť jej robí modelka Cara Delevingne (21), ktorá sa náklonnosťou k dievčatám netají.

Nekonečný príbeh. To nie je len názov rozprávkového príbehu, ale aj veľmi trefné pomenovanie milostného vzťahu Justina Biebera a Seleny Gomez.

Dvojica sa rozišla a následne dala dokopy toľkokrát, že si presné číslo nemôžu pamätať ani oni sami. Zdá sa, že momentálne majú opäť pauzu.

Tieto ich pauzy v praxi znamenajú, že Justin Bieber žúruje po nociach s modelkami a často neostáva len pri vášnivom tanci. Na druhej strane, speváčka a herečka Selena Gomez sa počas vzťahových prestávok obklopuje kamarátkami a s inými mužmi ju nevídať.

Teraz však prekvapil výber jej novej spoločníčky. Kým v minulosti sa stretávala najčastejšie so speváčkou Taylor Swift (24), momentálne si more vo Francúzsku vychutnáva s anglickou modelkou Carou Delevingne.

Michelle Rodriguez a Cara Delevingne svoj vzťah netajili

Isifa

Krásna Cara je snom mnohých mužov, no ona dáva radšej prednosť rovnakému pohlaviu. Len prednedávnom jej stroskotal veľmi vášnivý vzťah s herečkou Michelle Rodriguez (35).

Novinárom nové kamarátstvo dvoch známych dievčat nedá pokoja. Tmavovlasá Selena Gomez sa ponáša na Michelle Rodriguez a aj to podnietilo rôzne špekulácie, či je priateľstvo speváčky a modelky naozaj len platonické.

Selena Gomez a Cara Delevingne

Instagram/Selena Gomez

Paparazzi zachytili dievčatá aj na jachte a pri spoločnom kúpaní. Selena Gomez mala oblečené biele plavky, ktoré boli v mokrom stave celkom priesvitné. A Cara Delevingne si to rozhodne všimla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie