Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rakovina ma naučila sebeckosti, priznáva sexi Kylie Minogue (46)
Zdielať na

Rakovina ma naučila sebeckosti, priznáva sexi Kylie Minogue (46)

Kylie Minogue prezradila, že za jej víťazstvo nad zákernou chorobou môže sebeckosť. Predtým, ako jej diagnostikovali rakovinu prsníka, myslela najmä na potreby druhých.

Austrálska diva Kylie Minogue priznala, že počas liečby rakoviny sa musela naučiť sebeckosti a egoizmu.

Kým jej v roku 2005 diagnostikovali rakovinu prsníka uprednostňovala predovšetkým potreby druhých a na seba nehľadela.

"Niekto mi v tom čase povedal 'Musíš byť trochu sebecká.'. Nie je pre mňa prirodzené správať sa sebecky, no nastane čas, kedy musíte nechať iných ľudí, aby sa o vás starali. A... to je to, čo som urobila," vyjadrila sa speváčka.

"Vedela som, že som silná, no ak bojujete s niečím, čo v sebe skrýva mnoho neznámeho, prináša to so sebou zmes emócií a spomienok," dodala Kylie.

Na scéne od roku 1988

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete.

Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988. Zatiaľ posledný, dvanásty album Kiss Me Once uviedla na trh tento rok v marci.

K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head.

Osudný rok 2005

V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné.

Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia. Objavila sa tiež v snímkach Delikventi, Street Fighter: Posledný boj, Horúca krv, Moulin Rouge, Holy Motors alebo vianočnom špeciále seriálu Pán času z roku 2007 s názvom Plavba zatratených.

Speváčka by sa v rámci turné k albumu Kiss Me Once mala 19. októbra predstaviť aj v Bratislave.

Známy hit Kylie Minogue Locomotion, pozrite si video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie