Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kylie Minogue nemôže kvôli rakovine otehotnieť
Zdielať na

Kylie Minogue nemôže kvôli rakovine otehotnieť

Zdroj: TASR/ap

Lekári jej šancu otehotnieť hodnotia veľmi nízko.

Príbeh drobučkej Austrálčanky s krásnym hlasom pozná celý svet. Pred piatimi rokmi jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Speváčka sa nevzdala, stiahla sa z hudobnej scény a dlhý čas so zákernou chorobou bojovala. Prekonala operáciu, po chemoterapii stratila vlasy, až sa napokon lekárom podarilo boj s chorobou vyhrať a speváčku vyliečiť.

Kylie sa po tom všetkom vrátila späť na scénu, vydáva album, v rádiách hral jej nový hit a s elánom sa pustila do nového turné. Pre svet sa stala hrdinkou a pre ženy v podobnej situácii modlou. Jej život sa akoby vracal späť do normálu. Speváčka však až tak celkom spokojná nie je.

Aj napriek tomu, že ju už rakovina neohrozuje, ešte štyri roky po zákroku musí brať lieky. Práve kvôli týmto liekom nefunguje jej telo, ako by malo. Musia jej totiž vyrovnávať hladinu hormónov v tele a práve pre to by pre ňu počatie potomka malo byť, ak nie nemožné, tak veľmi ťažké. Lekári hodnotia jej šancu otehotnieť nízko. Nádej tu však je.

"Veľmi túžim po vlastnom dieťati. Ale je to ťažké. Keby som naisto vedela, že deti mať nemôžem, tak by to bolo iné. Nešlo by to a bodka. Ale takto je istá nádej. Na jednej strane je to dobrá, na druhej sa pre to trápim oveľa viac," komentovala speváčka.

Najčítanejšie