Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexi Kylie Minogue (46) sa opäť predvedie vo filme
Zdielať na

Sexi Kylie Minogue (46) sa opäť predvedie vo filme

Austrálska speváčka Kylie Minogue si zahrá vo filem režiséra Brada Peytona. Objaví sa v akčnej snímke San Andreas.

Akú konkrétnu úlohu herečka stvárni, zatiaľ neprezradili. Kylie pravdepodobne prispeje svojím hlasom aj na soundtrack filmu.

Príbeh filmu sa zameriava na hasiča v podaní Dwaynea Johnsona a jeho bývalú manželku, ktorú si zahrá Carla Gugino. Tí sa budú presúvať z Los Angeles do San Francisca, kde chcú zachrániť ich dcéru.

Ostrieľaná hviezda

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala ešte v roku 1988. Zatiaľ posledný, dvanásty album Kiss Me Once uviedla na trh tento rok v marci.

K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia.

Objavila sa tiež v snímkach Delikventi, Street Fighter: Posledný boj, Horúca krv, Moulin Rouge, Holy Motors alebo vianočnom špeciále seriálu Pán času z roku 2007 s názvom Plavba zatratených. Speváčka by sa v rámci turné k albumu Kiss Me Once mala 19. októbra predstaviť aj v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie