Svedkom celého výstupu bol syn Josef. Ten bol oporou najmä svojej matke. Po smrti speváčky sa snažil podporovať i svojho otca.

"Zdalo sa, že sa zmenil, že po tej tragédií prehodnotil svoje správanie. Mýlil som sa, teraz je to asi ešte horšie," zveril sa Rychtář mladší.

Schytal to i syn

Hulvátske správanie vdovca potvrdzuje i sms správa, ktorú jeho syn od neho dostal. "Ty sk****ný ba*tard, pre mňa si skončil. Pre mňa si mŕtvy, pamätaj si to do konca života. Počas vojny sa hajzli strieľali," adresoval ostré slová svojmu synovi.

Rychtář neskôr slová, ktoré povedal exmanželke, oľutoval. Dlho mu to ale nevydržalo, pár dní na to ju opäť častoval nadávkami. Darina sa bojí o svoj život. Rychtáŕ sa jej vyhrážal už v minulosti. Chcel ju zadupať do zeme, ak zostane v Čechách.

Súd s Martuccim

Rychtář ako by si neuvedomoval, že na krku už má podmienku. Pokiaľ ho exmanželka dá na súd pre vyhrážanie sa, skončí vo väzení. Navyše súd s vdovcom prebieha i v Taliansku, kde žalobu podal Domenico Martucci.

Rychtář mu mal zničiť majetok a napadol matku talianskeho grófa. Ak Martucci súd vyhrá, požaduje päť rokov vo väzení a pol milióna korún (vyše 18 tisíc eur) ako odškodné.

Pozrite si reportáž, v ktorej Rychtář tvrdí, že nie je tyran: