Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rychtář (56) má novú priateľku! Profesionálnu prostitútku
Zdielať na

Rychtář (56) má novú priateľku! Profesionálnu prostitútku

Zdroj: Blesk.cz

Tvrdila, že je Rychtářova nová priateľka. Potom sa poopravila, že je len kamarátka. Nakoniec sa ukázalo, že Jana Podlešáková (27) je prostitútka. Vdovec je asi v šoku. Kým on jej ponúkol kávu zo slušnosti, iní muži si za jej spoločnosť draho platia! Jedna noc ich vyjde na 12 tisíc českých korún (približne 436 eur).

Keď si Josef Rychtář pozval svoju novú známosť do domu po zosnulej Ivete Bartošovej, pravdepodobne netušil, o koho v skutočnosti ide. Mladá žena, ktorá sa najprv predstavovala ako jeho nová priateľka, je síce fanynka mŕtvej speváčky, ale tiež prostitútka. Dokonca má aj svoj pseudonym Caroll, píše český Blesk.

Kto klame?!

"Zamilovala som sa doňho a niečo s ním mám," uviedla Jana. Už o deň neskôr bola "len" kamarátka. Rychtář to však popiera. "Ozvala sa mi, že je kamarátka Ivety. Po štrnástich dňoch sa objavila a pozval som ju teda na kávu. Tá pani ale nie je žiadna moja priateľka a ani kamarátka," bráni sa vdovec.

Jana svojim klientom poskytuje nielen klasické služby, ale tiež sado-maso praktiky. Fakt, že sa živí sexom, priznala na sociálnej sieti. Okrem toho sa prezentuje na niekoľkých weboch, ktoré poskytujú eskort. Uverejňuje si inzeráty a tiež ceny. Za celú noc berie až 12 tisíc korún (viac ako 436 eur).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie