Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragédia na dovolenke! Speváčka Marcela Molnárová (48) sa druhýkrát narodila
Zdielať na

Tragédia na dovolenke! Speváčka Marcela Molnárová (48) sa druhýkrát narodila

Stáli pri nej anjeli strážni! Atraktívna speváčka Marcela Molnárová, ktorá dovolenkovala v Dubaji, si ako „suvenír“ doniesla domov 24 rezných rán po celom tele.

Bolo to už dávno, no hororový príbeh Marcely Molnárovej môže kedykoľvek poslúžiť ako výstraha pred tým, aby sme na dovolenkách dodržiavali všetky pokyny plavčíkov a rôzne výstrahy.

Porušila zákaz

"Ja som napriek tomu, že bol vydaný zákaz kúpania sa v mori pre veľké vlny, do mora išla... A to bola moja osudová chyba,“ sype si popol na hlavu krásna blondínka, ktorej telo už o pár minút po tom, ako sa vrhla do mora, bolo zakrvavené a potrhané.

"Plávala som na surfe a silná vlna ma z neho najskôr zhodila a potom som sa silnou rotáciou dostala až k lanu, ktoré oddeľovalo súkromné pláže a to ma celú dorezalo,“ v skratke opísala Marcela tragický moment, ktorý sa jej stal už dávnejšie, no ešte stále jej pri spomienke naň vyskakuje husia koža.

Rýchla hospitalizácia

"Mala som dvadsaťštyri tržných rán. Okamžite ma previezli do miestnej nemocnice, ktorá bola, našťastie, na špičkovej úrovni a postarali sa o mňa naozaj veľmi dobre. Dali mi špeciálne stehy, po ktorých mi nezostali ani jazvy... Vlastne, jedna áno, ale tá nie je na viditeľnom mieste,“ upresňuje Marcela.  To, že od toho momentu je viac než opatrná, je jasné. Na cestovanie ale nezanevrela.

Nebude riskovať

"Samozrejme, že aj tento rok sa chystám na dovolenku, ale určite už nemienim nič riskovať!“, dodáva sympatická Marcela, ktorá pripravuje nový album a tiež aktuálne venuje tvorbe pre deti. "Už onedlho vydám zbierku náučných piesní pre detičky. Tématika sa týka toho, ako by sa mali starať o svoje zúbky. Hlavná hrdinka sa bude volať Zúbková víla,“ ozrejmila svoje aktivity speváčka, spisovateľka  a producentka Marcela Molnárová.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie