Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vandal Justin Bieber (20) už pozná svoj trest!
Zdielať na
Hudba

Vandal Justin Bieber (20) už pozná svoj trest!

Keď kanadský spevák Justin Bieber v januári hádzal vajíčka na susedov dom, nerozmýšľal pravdepodobne nad tým, aký to môže mať dôsledok. Okrem finančnej pokuty mu súd nariadil aj iné povinnosti.

Justin Bieber bude najbližšie dva roky v podmienke. Americký súd mu udelil za vandalizmus aj verejnoprospešné práce a kurzy zvládania hnevu.

Okrem toho musí poškodenému susedovi zaplatiť takmer 81 tisíc dolárov ako odškodné. Napadnutý muž však môž byť rád. Pôvodne žiadal 20 tisíc, súd však sumu navýšil hneď štyrikrát.

"Justin je rád, že je tento prípad vyriešený," uvedli Bieberovi zástupcovia. Idol miliónov dievčat sa vraj chce venovať už len hudbe a kariére.

Bude robiť poriadok

Bieber na súd neprišiel, zastupovali ho právnici. Teraz ho čaká päť dní, počas ktorých bude pravdepodobne zbierať odpadky alebo odstraňovať graffity. Na kurzy sebaovládania si musí rezervovať dvanásť týždňov.   

Súd mu tiež zakázal priblížiť sa na menej ako 91 metrov k poškodenej rodine. To vraj nebude problém, pretože Justin medzitým zmenil bydlisko.

Bieber na seba pre vajíčkový incident okamžite prilákal pozornosť polície. Tá následne prehľadala spevákov dom a našla tam kokaín. Z jeho nezákonného držania obvinila držania policajti obvinili Justinho priateľa rapera Lila Za.      

Justin Bieber už pozná svoj trest, pozrite si video:

Pre políciu je spevák známou firmou. V posledných mesiacoch mal problémy so zákonom hneď niekoľkokrát. V januári ho zadržali počas bezohľadnej jazdy pod vplyvom omamných látok a v máji bol obvinený z pokusu o krádež mobilného telefónu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie