Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bieber (20) fajčil marihuanu v lietadle, vyhne sa trestu
Zdielať na

Bieber (20) fajčil marihuanu v lietadle, vyhne sa trestu

Federálny letecký úrad uzavrel vyšetrovanie kanadského speváka Justina Biebera, ktorý vo februári cestou z Kanady do amerického Teterboro údajne fajčil na palube lietadla marihuanu, pil alkohol a nadával posádke.

Podľa doteraz zverejnených informácií sa spevák a jeho otec Jeremy Bieber počas letu vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov.

Kapitán lietadla neskôr vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu.

Letuške povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny. Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu.

Fajčil marihuanu, pil alkohol

Po pristátí na letisku čakali policajné jednotky aj so psami a lietadlo, v ktorom bol stále dym, dôkladne prehľadali. Justina Biebera vypočúvali samostatne, informovala stanica MTV.

Spevák sa priznal, že fajčil marihuanu a pil alkohol, ale dodal, že žiadne drogy nemá. Nikto z posádky žiadneho z cestujúcich neobvinil. FAA uviedla, že Bieber ani ostatní cestujúci nezasahovali do práce letovej posádky a celý prípad preto uzavreli.

Množstvo prešľapov

Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.

Na jeho prešľapy si spoločnosť zvykla, ale pred mesiacom to poriadne prehnal. Na verejnosť sa dostalo rasistické video, za ktoré si vyslúžil obrovskú kritiku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie