Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako vyzerá verný muž? Ako Tomáš Klus (28)
Zdielať na

Ako vyzerá verný muž? Ako Tomáš Klus (28)

Český spevák Tomáš Klus, ktorý zosadil Karla Gotta z trónu, expanduje na Slovensko. Ženy o neho mali záujem vždy. On je však šťastne ženatý, a tak ostáva voči ich šarmu imúnny. Aký má názor na neveru?

Ži a nechaj žiť

Tomáš Klus priznal, že bol v mladosti slušne povedané nezbedník, ale od momentu, keď stretol svoju zákonitú, sa zmenil. Žije rodinou a hudbou. Existuje podľa neho monogamný muž? "Existuje, ale sú aj takí, ktorí to nevedia," hovorí. Podľa Tomáša je to každého rozhodnutie, akú cestu si zvolí.

"Poznám veľa ľudí, ktorí žijú týmto spôsobom. A prečo nie? Ja nechcem nikoho súdiť, pretože potom by som sám proti sebe poštval energie, ktoré súdia mňa a ja v tomto vesmíre žiť nechcem. Chcem žiť vo vesmíre, ktorý je slobodný," vysvetlil Tomáš.

Takže staré známe " Nesúď, budeš súdený" či "Ži a nechaj žiť," nie sú iba frázami povedanými do vetra. Tomáš sa nimi riadi a nie je sám.

Zoznam tých, ktorí sa rozhodli prijímať svet z pozitívnej stránky je veľa. Samozrejme, že sa treba takto pozerať na všetko, čo vám život hodí do cesty.

"Každý si musí odžiť svoj životný príbeh. Každý sme sem prišli pre niečo, niečo spoznať," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie