Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Seriál festivalové spomienky - Tomáš Klus
Zdielať na
Hudba

Seriál festivalové spomienky - Tomáš Klus

K letu patria hudobné festivaly. Sporo odeté dievčatá, teplo či dobrá hudba. Topstar.sk ponúka návraty k tým najlepším vystúpeniam tohto leta...

Tomáš Klus to jednoducho vie. Sympaťák zo susedného Česka dokonale ovláda komunikáciu s publikum a to sa mu za každé jedno slovo s radosťou odvďačí bujarým potleskom! Videli sme to na vlastné oči!

Aj keď pochádza iba toť z Čiech, popularita, ktorú má u nás na Slovensku ho dokáže poriadne zaskočiť. Tomáš Klus si jednoducho slávny vôbec nepripadá. Sám o sebe hovorí, že je obyčajný chalan, ktorý je populárny iba vtedy, keď stojí na pódiu.

Lenže, ono to nebude tak celkom pravda. Dôkazom sú fanúšikovia, ktorí sa s nadšením hrnú pred pódium, keď sa naň má postaviť on. Navyše Tomáš je poriadne "ukecaný týpek" a bez problémov kedykoľvek preruší pieseň, len aby sa porozprával s niekým z hľadiska.

Okrem spevu a svojského tanca s radosťou skúša kaskadérske kúsky a lozí po konštrukciách pódií. Zvláštna záľuba a zatiaľ sa mu nič nestalo, tak snáď mu to tak aj ostane. Veď Slovensko ho, zdá sa, miluje. Nečuje, jeho piesne majú proste šmrnc.

Záznam z jeho vystúpenia nájdete v priloženom videu.

Zdroj: AH

Zdielať na

Najčítanejšie