Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šalapovci (23,24) to v X Factore roztočili. Pomohol im alkohol
Zdielať na
Hudba

Šalapovci (23,24) to v X Factore roztočili. Pomohol im alkohol

Jeden sa volá Miro a druhý sa volá Lukáš. Obaja sú to fešáci a obaja vedia spievať. Dokázali to aj porote speváckej súťaže X Factor, ktorá navyše odhalila aj ich malé spoločné tajomstvo. Pred vystúpením si dodali guráž alkoholom.

Ako prvý sa porote predstavil Lukáš a jeho vystúpenie sa naozaj podarilo. "Ja ho tak vôbec nevnímam ako konkurenciu. Ja to beriem tak, že budem rád, ak postúpi on, ak ja a najradšej ak obaja," hovorí Lukáš.

Lukáš si to na pódiu užil, možno aj preto, že sa pred vystúpením posilnil alkoholom. Títo chlapci sú navyše bratia a tí sa nezaprú, popíjal totiž aj Miro. No ale aj Miro porotu svojím vystúpením pobavil. "Nechcem hovoriť, že som stvorený na pódium, ale tam sa cítim ako ryba vo vode, keď vidím ľudí," priznáva sa Miro.

Obaja títo sympaťáci sa venujú hudbe už dlhšie a dokonca... "Mám kapelu, v podstate tri," povedal Miro. "On má tri, ja nemám žiadnu a povedal som, že mojej hudbe nerozumie nikto, tak ju budem musieť hrať sám," dopĺňa ho Lukáš.

Nechajme prekvapiť, kam to títo dvaja žúrmajstri dotiahnu. "Sú ľudia a ľudia, ja som priemerný, ale priemerných je veľa," dodáva Lukáš.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie